Over Bewust Heerenveen

Bewust Leven - Bewust Zijn​
 

Wij geloven dat bewustzijnsontwikkeling de sleutel is tot een vitale, duurzame, positieve, constructieve en harmonieuze samenleving. En wij geloven in de kracht van samenwerken. We hebben elkaar nodig om zelf verder te kunnen groeien in onze bewustzijnsontwikkeling. En we hebben elkaar nodig om aandacht voor Bewust Leven en Bewust Zijn een steeds grotere plek te geven in onze samenleving.

Daarom bieden wij een warm en levendig platform voor ondernemers en professionals die willen werken aan een wereld waarin mensen bewust, in balans en vrij kunnen Zijn.

Bewust Heerenveen is eind 2015 gestart. Met een aantal enthousiaste ondernemers en professionals zijn we op weg naar een groeiend platform van ondernemers waarbij we willen:

ontmoeten, inspireren, ontwikkelen,samenwerken

 

 

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken. Stuur een bericht naar Elly Doorduyn, coördinator van Bewust Heerenveen en zij neemt contact met je op.

Bewust Heerenveen
Bioresonantie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Kinderen-Ouders Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetzorg & Voetreflexologie Winkels