Organisatie

Organisatie Bewust Heerenveen

 

Bewust Heerenveen is medio 2015 geïnitieerd door Elly Doorduyn, nu actief als coördinator van het platform. 

Samen met een aantal ambassadeurs vormt zij de basis van het platform.

Vanaf eind 2015 is het platform actief: de aanbieders en de activiteiten zijn zichtbaar; de nieuwsbrieven worden verstuurd; de platformbijeenkomsten vinden plaats.

Tribe

Net zoals e​en vroegere stam of tribe, is ook Heerenveen een gemeenschap waarin we elkaar nodig hebben. Misschien niet om te overleven, maar wel om gelukkig en duurzaam te kunnen leven. Bewust Heerenveen is op die gedachte gebaseerd. Iedereen die deel uitmaakt van het platform zal naar beste kunnen hieraan bijdragen, omdat we hetzelfde doel hebben: duurzaam, gezond en prettig (samen)leven.

Om goed te kunnen functioneren is een inspirerend en zakelijk leider nodig; de coördinator. De ambassadeurs zijn adviserend, ondersteunend en soms ook uitvoerend. Onder de vlag van Bewust Heerenveen kunnen de ambassadeurs en de leden zelfstandig een passende activiteit ontwikkelen, indien dit bijdraagt aan de missie. 

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Counselling Dieren Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Osteopathie Rituelen en Ceremonies Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie