Holistisch energetische massage | Jubbega

De praktijk is een rustige, aangename plek. Je wordt warm ontvangen en er is tijd en aandacht voor jou. Na een korte intake begint de massage. Je hoeft niets en mag rusten. Holistisch betekent dat de massage zich richt op je hele lijf. Energetisch betekent dat ik me als masseur op je afstem. Door de massage wordt je lichaam uitgenodigd om het zelfhelend vermogen te activeren. De spanning en kramp in spieren en bindweefsel en de gevoeligheid van je zenuwstelsel verzachten. Je zult zien dat het je een gevoel van tevredenheid en ontspanning geeft. Je bent welkom.  

Over Carin van Raaij | Jubbega

Carin van Raaij

Je vindt bij mij een plek om te zijn en te ontspannen. Een plek waar je weer in contact komt met je lijf en met wat het je te zeggen heeft. Een plek vol aandacht, warmte en respect.

Als boerendochter ben ik van jongsaf vertrouwd met de natuur, dit is voor mij nog altijd een belangrijke bron om energie op te doen en de stilte in mezelf te vinden. Daarnaast ben ik geboeid door persoonlijke groei en ontwikkeling. Zoals de rups transformeert naar vlinder, zo gaan ook wij mensen soms door fasen waarin oude stukken worden losgelaten en het nieuwe kan ontstaan. Het begeleiden van mensen in ontwikkeling, een tijdje met je oplopen, dat ervaar ik als heel betekenisvol.

Zo'n 20 jaar ben ik betrokken bij leer- en ontwikkelprocessen van teams en mensen in het onderwijs en daarbuiten. Als (team)coach, adviseur en docent ben ik op veel plekken geweest en ben ik vertrouwd met overtuigingen, drijfveren en dyamieken. Meer en meer kom ik tot de ontdekking dat juist ons lichaam vaak de sleutel heeft. Je lijf ervaren als het huis waarin je woont, luisteren naar de signalen en er voor zorgen dat je levensenergie kan stromen is een belangrijke stap in je goed en gelukkig voelen.

Mij heeft deze ontdekking persoonlijk veel gebracht als het gaat om in het moment zijn en welbevinden. Ik heb vijf jaar ntensief Chi Neng Qigong beoefend, volg een meerjarige opleiding tot lichaamsgericht therapeut en ben in 2016 gecertificeerd als holistissch energetisch masseur. In mijn praktijk geef ik met veel plezier lichaamsgerichte begeleiding en ontspannende massage. Je bent in goede handen.


Foto 9 Carin van Raaij Foto 2 Carin van Raaij Klik om te vergroten

Sjamanca Massagetherapie
Carin van Raaij

Bewust Heerenveen
Bioresonantie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Kinderen-Ouders Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetzorg & Voetreflexologie Winkels