Shiatsu, Yoga en Chinese voedingsleer. | Wolvega

In mijn praktijk werk ik volgens de Oosterse natuurgeneeskunde waarbij de balans tussen lichaam en geest wordt nagestreefd. Bij de Zen Shiatsu behandeling ligt de behandelde gekleed in gemakkelijke kleding op een dikke mat op de grond. Na een kort gesprekje en de diagnosestelling worden een drukpuntmassage en wat strekkingen en losdraaien van gewrichten gegeven, evenals een korte hand- en voetmassage en massage nek, hoofd en schouders, onder muzikale begeleiding. De behandeling werkt goed bij gezondheidsklachten, maar ook gewoon lekker ontspannend. Indien gewenst worden er oefeningen meegegeven om thuis te doen.

De yoga wordt gegeven vanuit de Shiatsuleer, maar ook vanuit de Qi Gong (Chinese yoga) en 'reguliere' yoga. Er zijn dynamische lessen maar ook meer ontspannen lessen.

Ook wordt bedrijfsyoga aangeboden, op maat in te vullen, op de bedrijfslocatie van de opdrachtgever.

De voedingsadviezen worden hoofdzakelijk gegeven vanuit de Chinese voedingsleer en is daarom heel persoonlijk. Het eten dat goed voor iemand is, hangt af van meerdere factoren en is voor iedereen weer iets anders, al zijn er wel bepaalde voor iedereen geldige richtlijnen (5 elementen voeding). Daar waar nodig kan de Orthomoleculaire voedingsleer erbij betrokken worden. 

Over Marjan Laning | Wolvega

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Counselling Dieren Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Osteopathie Rituelen en Cermonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie