Pilates/Yoga, Core Training | Heerenveen

Als Pilatesdocent (sinds 2010) maak ik mensen bewust van hun houding en help ik met het trainen van een sterkere basis (buik, rug, bekkenbodem).
Daarbij geef ik oefeningen om het lichaam soepeler en leniger te maken. Dit helpt om veel voorkomende klachten als bijv. rugpijn te verminderen of te voorkomen. Ook ademhalingsoefeningen horen bij deze vorm van lichaamstraining. Door middel van een juiste ademhalingstechniek heb je meer controle over jezelf en kun je stress situaties beter leren beheersen.

Tevens bied ik verschillende ontspannings-massages aan. Bij rug, nek of schouderklachen kan ik via een massage de klacht verhelpen.

Ik vind het fijn om iets voor anderen te kunnen betekenen en hoop dan ook iets voor u of jou te kunnen doen. Wil je ook starten met Pilates? Je heerlijk ontspannen tijdens en na een massage? Stuur mij een mailtje of bel mij even, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Over Jessica van der Laan | Heerenveen

Je Krachtcentrum
Jessica van der Laan

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Counselling Dieren Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Osteopathie Rituelen en Cermonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie