vitaal met Chinese voedingsleer - 5 elementen voeding | Wolvega

Chinese voedingsleer is anders. Er wordt minder gekeken naar getallen en koolhydraten, eiwitten, vitaminen etcetera, maar vooral naar de levenskracht van voeding en hoe voeding jouw lichaam optimaal kan laten functioneren. De focus is ondersteuning van je gezondheid en vitaliteit. Als je last hebt van chronische kwaaltjes, zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, chronische verkoudheden, hoofdpijnen of een onrustige huid, kan eten volgens de 5 elementen je meestal goed helpen. Ook afvallen lukt meestal beter met deze voedingswijze, terwijl je geen calorieën hoeft te tellen. Raak je moeilijk zwanger? Ook hier kan de juiste voeding ondersteunen (dan wel in combinatie met Shiatsu). Het is een persoonlijke benadering en daarom voor iedereen weer anders. Altijd op maat voor jou. Meer info op persoonlijkvoedingsadvies. 

Wanneer je een persoonlijk advies wilt, heb ik een vragenlijst voor je om in te vullen en vraag ik van jou een voedingsdagboek van circa 10 dagen. Vervolgens heb ik een gesprek met je en kan ik een advies voor je maken. Met 1 of meer consulten in mijn praktijk, of alleen via E-mail coaching. Prijs vanaf € 95,-. Tarief hangt af van je wensen. Langdurige begeleiding ook mogelijk.

Over Marjan Laning | Wolvega

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Counselling Dieren Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Osteopathie Rituelen en Cermonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie