Lid worden?

Ook lid worden?

Lidmaatschap van Bewust Heerenveen staat open voor bewuste ondernemers en professionals die diensten verzorgen of producten leveren op het vlak van

  • persoonlijke groei
  • gezondheid en welzijn
  • duurzaam leven

En overtuigd zijn van de kracht van samenwerken, onder het motto "delen is vermenigvuldigen".

Onze missie

Bijdragen aan duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in Heerenveen en omliggende plaatsen. 

Lid worden?

Deelname aan het platform is mogelijk door aanbeveling van één van onze leden of op uitnodiging van een ambassadeur. Overweeg je om lid te worden? Neem contact op met de coördinator of een ambassadeur. Platformbijeenkomsten zijn open voor iedereen die belangstelling heeft, om kennis te maken met Bewust Heerenveen.

Als lid van Bewust Heerenveen geloof je in de zin van krachten bundelen en 'delen is vermenigvuldigen'. Je doet mee door samen te werken en elkaar te inspireren. 

Als je je aansluit, gaan we er vanuit dat je de missie van Bewust Heerenveen een warm hart toedraagt en deze ook onder de aandacht brengt bij jouw netwerk. Om dit te bevestigen, kun je, bijvoorbeeld, onze banner "Aangesloten bij Bewust Heerenveen" op de homepage of contactpagina van je website plaatsen, of via je nieuwsbrief of social media refereren aan de Bewust Heerenveen activiteiten.

Aangesloten bij Bewust Heerenveen

Kwaliteit vinden wij belangrijk

Als je Bewust Heerenveen net zo leuk én belangrijk vindt als wij, ben je van harte welkom je aan te melden als lid. Om de kwaliteit te waarborgen hebben we als leden onderling wel een aantal criteria afgesproken. Het uitgangspunt is dat iedereen die zich actief, individueel en gezamenlijk wil inzetten voor de missie kan deelnemen aan het platform.


Hoe werkt het?

Je kunt je bedrijf of organisatie aanmelden als aanbieder op Bewust Heerenveen. Je krijgt van ons een inlog code, waarmee je in kunt loggen in het besloten gedeelte voor aanbieders. Hier kun je:

  • je online vermelding/profiel zelf invullen en wijzigen in een zeer gebruiksvriendelijk beheer panel
  • foto's uploaden
  • kiezen in welke rubriek(en) je vermeld wilt worden
  • je activiteiten/lezingen/workshops/evenementen vermelden in de agenda

Naast je vermelding op deze website profiteer je daarnaast tevens van je deelname aan het warme platform dat Bewust Heerenveen ook is. Je kunt leuke en inspirerende bijeenkomsten bezoeken en bovendien gebruik maken van de vele mogelijkheden om samen te werken met andere aanbieders.

Bekijk het  tarievenoverzicht →

Lees over voorwaarden en criteria →

Doe je mee? Schrijf je in! →

Meer informatie? Neem contact op →

Bioresonantie Kinderen-Ouders Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Winkels
Bewust Heerenveen
Bewust Heerenveen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!