Inspiratiecentrum Joëlle | Tijnje

Inspiratiecentrum Joëlle richt zich op mensen die (weer) geinspireerd willen raken; verbinding willen voelen met waar het voor hen werkelijk om gaat in het leven en/of stappen te zetten in het individuele proces van ontwikkeling en groei. In het inspiratiecentrum worden diverse activiteiten aangeboden die hierin behulpzaam kunnen zijn. Zoals individuele coaching door een professionele coach; QiGong en meditatie; klankschaalconcerten en klankschaalmassages. Voor mensen die behoefte hebben zich even helemaal terug te trekken uit de waan van de dag, is er gelegenheid om in het centrum te verblijven en tre genieten van de warme en mooie omgeving - een individuele retraite, op maat gemaakt.

In het centrum is tevens inspiratiecentrum Joëlle gevestigd. Je vindt hier artikelen waar je blij van wordt, die inspirerend werken, en voorwerpen met een spirituele betekenis.

Over Elly Doorduyn | Tijnje

Agenda Inspiratiecentrum Joëlle

Bewust Heerenveen
Bioresonantie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Kinderen-Ouders Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetzorg & Voetreflexologie Winkels