Levens- en werkvragen | Oudehorne

Iedereen loopt wel eens 'vast', op het werk of in privé-situaties. Het kan dan nuttig zijn om samen met een coach na te gaan wat er aan de hand is. Ik ben een ervaren coach en weet dat je vaak na een paar gesprekken weer op eigen kracht verder kunt!

Voor mij is 'coaching' een vorm van begeleiding van personen of teams in hun ontwikkeling. Dat gebeurt op basis van een gelijkwaardige en veilige relatie. Er wordt gewerkt met een vooraf afgesproken doel. Elke coaching is afgestemd op de vragen en leerstijl van de 'coachee'. Als coach kan ik bijdragen om jou meer inzicht te geven in je eigen waarden, drijfveren en ambities. Daardoor kun je bewustere keuzes maken. Het delen van dilemma's, van gevoelens en het hardop nadenken in een veilige omgeving brengt zelfinzicht, persoonlijke ontwikkeling en lef om meer jezelf te zijn. Als coach ondersteun ik je leerproces. Dit doe ik op een professionele wijze: met aandacht, humor en mijn eigen levens- en praktijkervaring. 

Kijk op mijn site of neem telefonisch contact met me op voor meer informatie: T - 15 08 30 91. 

Over Wilma Westers | Oudehorne

Westers Consult
Wilma Westers

Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Counselling Dieren Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde Osteopathie Rituelen en Cermonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie