Ontwikkelen door beelden | Aldeboarn

Door blijvend kneedbare klei te gebruiken kun je je beelden telkens aanpassen als er nieuwe inzichten komen in de levensthema's. Het maken van een alfabet geeft weer inzicht in hoe je altijd te werk gaat en hoe je naar de dingen kijkt. Hoe kom je tot een evenwichtige manier van leven die bij jou past? Door de Davis gereedschappen, die jou helpen om heel praktisch de wereld feitelijk te kunnen waarnemen, zul je in staat zijn georienteerd in het leven te staan.

 

Over Liesbeth Stellingwerf | Aldeboarn

Na 28 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, verhuisde ik naar Friesland. Inmiddels had ik mijn opleiding als kunstzinnig dynamisch coach binnen en besloot aan de slag te gaan. Mijn achtergrond in het onderwijs trok mij steeds meer naar de hiaten binnen het onderwijs die ik destijds als leerkracht heb gevoeld en ontwikkelde mij verder als Davis Counselor. Nu werk ik veel met kinderen, jongeren en volwassenen die problemen ondervinden bij het lezen(dyslexie), algemeen leren (concentratie), rekenen (dyscalculie) en gedrag (ADHD, ADD).

Ik ben niet van de stempels, maar kijk wat iemand wel kan en waar de talenten zitten die kunnen worden opgepakt om vandaaruit de veerkracht weer aan te spreken.

Inmiddels ben ik ook behandelaar van de Masgutova Neuromotorische Reflex Integratie, waardoor het lichamelijk stuk van een ontwikkeling aandacht krijgt en vanuit de reflexen bekeken wordt.

Zo is er een mooi aanbod ontstaan waar al veel goede resultaten mee zijn geboekt in de afgelopen jaren. Speels werken is de insteek, veel doen en bewegen en vooral groeien in zelfvertrouwen. Dit geldt voor alle leeftijden.

t Groeiatelier
Liesbeth Stellingwerf

Bioresonantie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Counselling Dieren Kinderen-Ouders Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Osteopathie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie