begeleiding en ondersteuning bij hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid | Akkrum

Als psycholoog begeleid ik kinderen én hun ouders individueel en in groepsverband. Mijn specialisme ligt op het vlak van hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Wat ik o.a. voor je (kind) kan betekenen:

Individuele begeleiding

Op een laagdrempelige manier loop ik een stukje met kinderen en/of hun ouders mee op het levenspad. Ik zoek naar de manier om het kind of de volwassene weer in zijn of haar kracht te brengen. Vanuit die kracht vind je je pad, je passie (weer terug). Ik doe dat middels diverse werkvormen, waaronder spel, visualisatie, gesprek en/of reflexintegratie.

Tevens oudercursus ‘Hoogbegaafd Thuis’ voor ouders van hoogbegaafde kinderen.

Kindertolk

Het kindertolken maakt duidelijk dat jouw kinderen zich net zo intens en actief inzetten voor jullie levensgeluk als jullie voor dat van je kinderen. Ik kan je laten ontdekken hoe verbazingwekkend helder en nauwkeurig jouw kinderen met hun gedrag, spel, (leer)ontwikkeling en/of klachten uitdrukken wat jullie als ouders nodig hebben op je levensweg. Als kindertolk ‘vertaal’ ik de situatie zodat je kunt begrijpen wat je kind jou probeert te vertellen.

                        Zou jouw kind jou ook iets te vertellen hebben?

Reflexintegratie

Kijk voor meer informatie over reflexintegratie en wat ik verder kan bieden, op mijn website romtefoardy 

Over Hennie Zwaagstra-Gatsonides | Akkrum

Ik ben Hennie Zwaagstra-Gatsonides, moeder van 3 kinderen en woonachtig op een mooie boerderij in Akkrum.

Met de geboorte van onze kinderen is er ook een moeder geboren. Dat dit een ommekeer in mijn leven heeft betekend, zal voor een ieder helder zijn. Maar het heeft me zoveel meer gebracht dan ik ooit had kunnen vermoeden. Een allesoverheersende liefde, maar ook een enorm gevoel van verantwoordelijkheid voor die kleine mensjes, een vechtlust voor hun welbevinden en het verleggen van mijn eigen grenzen om er voor hen te kunnen zijn. Ze hebben me (nu al!) zoveel geleerd over mezelf, door voor mij als een spiegel van mijn eigen gedrag te fungeren. Door bewust stil te staan bij wat ze mij willen vertellen middels hun gedrag, leren ze mij om mijn gedrag aan te passen om zo een beter leven te creëren voor mezelf en dus ook voor hen. Ik ben de laatste jaren veel bewuster en gezonder gaan leven en door dit alles ben ik veel dichter bij mezelf gekomen. Dit heeft mij uiteindelijk doen besluiten om mijn passie de ruimte te geven en het roer volledig om te gooien.

Een essentieel inzicht voor mij is het ervaren van ruimte in mijzelf, en het niet te zoeken buiten mezelf. Dat dit thema regelmatig terug komt in mijn leven, heeft geleid tot de naam van mijn praktijk: romte, met de toevoeging foar dy, omdat ik kinderen en hun ouders bewustwording en inzichten gun, waardoor zij in hun kracht komen te staan!


Foto 1 Hennie Zwaagstra-Gatsonides Klik om te vergroten

Romte foar dy
Hennie Zwaagstra-Gatsonides

Bewust Heerenveen
Bioresonantie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Kinderen-Ouders Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetzorg & Voetreflexologie Winkels