Meditatie, Bewustwording en Bedijfsvideo promotie | Tijnje

Als maar zo moe en meer ontspanning en rust in je leven willen creeren?

Dan kan ik je daar bij helpen!

Volg mijn online Cursus Leren Ontspannen met Meditatie.

Hartelijke groet,

Jelske Talstra

Over Jelske Talstra | Tijnje

Hallo,

Ik ben Jelske Talstra 53 jaar, woon in Tijnje en ik ben Bewust Zijn Coach en bedrijfsvideomaker voor bedrijven.

Ik van oorsprong uit de zorg (visueel gehandicapten, ouderen dementie zorg). Heb lange tijd een praktijk gehad voor Bewustwording en ZelfHealing. Sinds kort een andere weg in geslagen door dieper mijn hart te volgen.

Als Bewust Zijn Coach leer ik mensen online hoe ze zich goed kunnen leren ontspannen met meditatie.Zelf ervaar ik mediatie als een heel mooie vorm om tot mezelf te komen, tot lichaam bewustzijn, rust en heerlijke ontspanning. Dat is wat ik iedereen toe wens!

Ook ben ik videograaf. Met mijn passie voor video, fototgrafie en de mens hou ik me bezig met hoe je als mens, ondernemer, bedrijf zichtbaar(der) kunt worden met video en foto. Durf jij jezelf in de Spot-Light te zetten? Ik maak mooie bedrijfsvideo's portretten en intergreer daarin eventueel mooie foto's.

Niets is mooier een de kern te raken van iemands passie, wezen een dit in beeld te brengen.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, een video zegt meer dan een miljoen!

Hartelijke Licht groet, Jelske Talstra

Jelske Talstra Meditatie en Bedrijfsvideo Promotie
Jelske Talstra

Bioresonantie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Counselling Dieren Kinderen-Ouders Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Osteopathie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie