Mindfulnesstraining | Oudehorne

Wilma Westers: ik ben een ervaren trainer en coach in bewustwordingsprocessen. Ik spreek je aan op de eigen kracht die in ieder mens aanwezig is. Mindfulness brengt meer kwaliteit en glans in je leven.  Je kunt meer vanuit liefde en geduld naar jezelf en de wereld om je heen kijken. Dat geeft rust en je geniet meer van de dagelijkse dingen.

 

Mindfulnesstraining of aandachttraining is een praktische en effectieve manier om om te gaan met stress, lichamelijke klachten en vermoeidheid. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten waarbij je achtergrondinformatie en instructies krijgt. Je gaat daarna thuis aan de slag met de verschillende oefeningen. 

Zie verdere informatie op mijn website.

Een individuele mindfulnesstraining behoort ook tot het aanbod.

Over Wilma Westers | Oudehorne

Agenda Westers Consult

Westers Consult
Wilma Westers

Bioresonantie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Counselling Dieren Kinderen-Ouders Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Osteopathie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie