Privacy statement

Bewust Heerenveen verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Heerenveen wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Heerenveen werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Heerenveen (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Heerenveen / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Heerenveen?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Heerenveen verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Heerenveen verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Heerenveen. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Heerenveen, kan Bewust Heerenveen aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Heerenveen verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Heerenveen verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Heerenveen gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Heerenveen slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Heerenveen maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Heerenveen verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Heerenveen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Heerenveen het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Heerenveen onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Heerenveen gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Heerenveen vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Heerenveen. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Heerenveen niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Heerenveen heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Heerenveen en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Heerenveen is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Heerenveen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Heerenveen, gevestigd in Heerenveen en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Onze Professionals

Elly Doorduyn

Centra voor Bewustwording
Inspiratiecentrum Joëlle

Inspiratiecentrum Joëlle
Elly Doorduyn
Tijnje

Gertruud Kaandorp

Dieren
Veterinaire natuurgeneeskunde, dry-needling en osteopathie

TeamDier Gertruud Kaandorp
Gertruud Kaandorp
Gorredijk

Wilma Bouwhuis

Massage
Belle Corpo, Praktijk voor oa voetrelfex

Belle Corpo praktijk voor oa voetrefelx
Wilma Bouwhuis
Haskerhorne

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
QiGong en meditatie

Inspiratiecentrum Joëlle
Elly Doorduyn
Tijnje

Natuurgeneeskunde
Veterinaire natuurgeneeskunde

TeamDier Gertruud Kaandorp
Gertruud Kaandorp
Gorredijk

Psychosociale therapie
Zijn wij slachtoffer van onze klachten of kunnen we wat leren van ons lijden ?

Praktijk voor BioEnergetische Geneeskunde
Pieter Astro
Luxwoude

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstraining

Westers Consult
Wilma Westers
Oudehorne

Rituelen en Ceremonies
Ontwikkelen en begeleiden van rituelen en ceremonies

van der Zeijden Consult
Rien van der Zeijden
Nij Beets

Muziek, Klank en Stemexpressie
Klankschaalconcerten en klankschaalmassages

Inspiratiecentrum Joëlle
Elly Doorduyn
Tijnje

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor coaching, advies, training en energetische therapie

Sindryn, praktijk voor coaching, advies, training en energetische therapie
Thea Kooistra
Oosterwolde

Coaching - Kindercoaching
Kindercoach-Hilda Feenstra

Kindercoach-Hilda Feenstra
Hilda Feenstra
Tijnje

Storytelling
Bedrijfsvideo promotie

Jelske Talstra BedrijfsVideo en Online meditatiecoach
Jelske Talstra
Tijnje

Natuurgeneeskunde
Van strijd tegen ziekte naar het opbouwen van positieve gezondheid.

Praktijk voor BioEnergetische Geneeskunde
Pieter Astro
Luxwoude

Winkels
Inspiratiewinkel

Inspiratiecentrum Joëlle
Elly Doorduyn
Tijnje

Massage
Holistisch energetische massage

Sjamanca Massagetherapie
Carin van Raaij
Jubbega

Coaching - Diverse Coaching
Coaching

van der Zeijden Consult
Rien van der Zeijden
Nij Beets

Coaching - Diverse Coaching
Levens- en werkvragen

Westers Consult
Wilma Westers
Oudehorne

Winkels
Daan's Drogisterij

Daan's Drogisterij
Daniëlle Bakker
Gorredijk

Bioresonantie
Alles draait om Energie en Informatie !

Praktijk voor BioEnergetische Geneeskunde
Pieter Astro
Luxwoude

Kinderen-Ouders
begeleiding en ondersteuning bij hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid

Romte foar dy
Hennie Zwaagstra-Gatsonides
Akkrum

Zelfrealisatie
Vrouwen Vuur en Vleugels

Petra Koopmans
Waskemeer of op locatie

Osteopathie
Veterinaire osteopathie

TeamDier Gertruud Kaandorp
Gertruud Kaandorp
Gorredijk

Natuurgeneeskunde
Belle Corpo, praktijk voor oa voetreflex

Belle Corpo praktijk voor oa voetrefelx
Wilma Bouwhuis
Haskerhorne

Voetzorg & Voetreflexologie
Belle Corpo praktijk voor oa voetreflex

Belle Corpo praktijk voor oa voetrefelx
Wilma Bouwhuis
Haskerhorne

Kinderen-Ouders
Praktijk voor leer- en gedragsondersteuning

Praktijk Yarka
Emma van Keimpema
Jubbega

Weblog

Bewust Heerenveen

Bioresonantie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Dieren Kinderen-Ouders Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Osteopathie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie