Reflexen, leren en gedrag | Aldeboarn

Aan de hand van bewegingstesten wordt gekeken naar de mogelijk actieve reflexen en worden deze zonodig weer in geintegreerd patroon terug gebracht. Daarnaast is het mogelijk naar de hiaten te kijken die wellicht in het leerproces zijn ontstaan en middels beeldend werken met klei en bewegingsopdrachten, worden lezen en rekenen weer een stuk leuker. De Davis methode geeft 3 belangrijke gereedschappen die je helpen goed feitelijk waar te nemen.

Deze counseling is mogelijk in normale schooltijd.

De reflex integratie is ook mogelijk voor volwassenen. De Daviscounseling voor volwassenen valt onder counseling op deze site.

 

Over Liesbeth Stellingwerf | Aldeboarn

Na 28 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, verhuisde ik naar Friesland. Inmiddels had ik mijn opleiding als kunstzinnig dynamisch coach binnen en besloot aan de slag te gaan. Mijn achtergrond in het onderwijs trok mij steeds meer naar de hiaten binnen het onderwijs die ik destijds als leerkracht heb gevoeld en ontwikkelde mij verder als Davis Counselor. Nu werk ik veel met kinderen, jongeren en volwassenen die problemen ondervinden bij het lezen(dyslexie), algemeen leren (concentratie), rekenen (dyscalculie) en gedrag (ADHD, ADD).

Ik ben niet van de stempels, maar kijk wat iemand wel kan en waar de talenten zitten die kunnen worden opgepakt om vandaaruit de veerkracht weer aan te spreken.

Inmiddels ben ik ook behandelaar van de Masgutova Neuromotorische Reflex Integratie, waardoor het lichamelijk stuk van een ontwikkeling aandacht krijgt en vanuit de reflexen bekeken wordt.

Zo is er een mooi aanbod ontstaan waar al veel goede resultaten mee zijn geboekt in de afgelopen jaren. Speels werken is de insteek, veel doen en bewegen en vooral groeien in zelfvertrouwen. Dit geldt voor alle leeftijden.

t Groeiatelier
Liesbeth Stellingwerf

Bioresonantie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Counselling Dieren Kinderen-Ouders Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Osteopathie Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Zelfrealisatie